Nädalane Wanderlust: viige mind koopasse tormamine ja ratsutamine läbi maiade varemete!

Pärast nii palju hämmastavaid seiklusi 2015. aastal ootan huviga 2016. aasta uute sihtkohtade märkimist, mida ma pole kunagi varem isegi kaalunud: neid, mis satuvad minu radarile loodetavasti enne rahvahulkade ilmumist. Belize on üks selline koht, millest olen viimasel ajal kinnisideeks rääkinud ja pärast nende hiljutiste fotode avastamist koopa torustikust (millest ma polnud varem isegi kuulnud) ja maiade varemete poole ratsutamisest, olen veendunud, et pean end Belize'i viima !

Maiade varemed

Olen näinud ja kuulnud paljudest Maya saitidest Lõuna-Mesoamericas ja sellisena on see piirkond juba mõnda aega minu ämbriloendis olnud. Saidid asuvad Guatemalas, Belize'is, Hondurases, El Salvadoris ja Mehhikos. Kuna Mehhikos on nii loodud turism, siis on mul üsna hea mõte asuda mahajäetud rajale ja kogeda samal ajal ka seda piirkonda (ma ei suuda siiani ise seda uskuda, et ma pole veel Mehhikos käinud, seega Kesk-Ameerika) on minu nimekirjas eriti kõrgel kohal!)

Ülaltoodud foto on Xunantunichist - saidist, mis on täidetud iidsete varemete ja templitega, et neid jalgsi uurida. See sait asub Belize'i läänes ja kogu piirkond on sisevee-uuringute meka, ehkki ka Belize'i rannikul on palju näha ja teha!

Koopa torud

Ma ei teadnud kunagi, et tahan minna koobastorusse (ega teadnudki, mis see oli), kuni nägin seda fotot subtroopilisest Belize'ist, kus koopa mugulad hõljusid. Seikluse korraldab ekskursioonigrupp, kes saadab teid kõrbes olevate radade kaudu koopavoolikute ekspeditsioonile, mis tundub liiga hea, et tõsi olla. Kui sellest ei piisa, sisaldab päevane ekskursioon ka tõmblukuga läbi džungli varikatuse (Belizele lennupiletite otsimine).

Viibimine: Ka'Ana kuurort

Piirkonnas on uus kuurort, kus reklaamitakse luksusmajutusi (4 tärni) koos seikluslike päevareisidega Belize'i sisemaa avastamiseks. Mulle meeldib, et oleme luksushotellidest lahkunud basseini ääres, et ühendada kodused mugavused (ja pisut lisandunud luksust) seiklusreisidega, selle asemel, et eristada neid kahte eraldi elamusena.

Kuurordis pakutakse villasid (pildil), mõnes privaatse basseiniga või väiksemaid sviite neile, kes soovivad veeta kogu oma aja õues ega vaja väljamõeldud tuba! Vaadake neid siit.

.

See postitus tehti koostööd ja kõik pildid olid kaasas.

Sinu kord! Kus on teie uue aasta reisiradari !? Siin on minu 2016. aasta 16 parimat valikut.

Loading...